Symposium: KNOWING OUR POWER: Women & Leadership

Friday, March 15, 2019

Session Price Member Price
$795.00 $595.00 +

Speakers

  • Kathleen L. Nastri, Esq. (chair)
    Koskoff Koskoff & Bieder, PC

  • Rosemarie Paine, Esq. (chair)
    Jacobs & Dow, LLC

  • Hon. Barbara N. Bellis
    Judicial District Courthouse

  • Theresa B. Hatch, Esq.
    Bowen Hatch Law, PC

  • Hon. Maria Araujo Kahn
    Supreme Court

  • Julie Kane, Esq.
    Colson Hicks Eidson

  • Marianne C. LeBlanc, Esq.
    Sugarman

  • Michele S. Mirman
    Mirman Markovitz & Landau PC

  • Hon. Ingrid L. Moll
    Appellate Court

  • Terence Zemetis, Esq.

CLE Credits

This Continuing Legal Education program is appropriate for both newly-admitted and experienced attorneys, and has been approved for the following credits in accordance with the rule requirements of these states:

Skills
Connecticut 9.25 cr
New York 11.00 cr

Venue

The Spa at Norwich Inn, 607 West Thames Street, Norwich CT 06360

Additional Information

KNOWING OUR POWER: Women & Leadership

Tentative Schedule – Subject to Change
Friday, March 15, 2019

                                     8:30 am         Breakfast

                                     8:45 am         Introductions – CTLA President Linc Woodard

                                     9:00 – 10:00   Session (1 credit = 60 minutes) Marianne LeBlanc, MA “Wellness/Ethics”

                                     10:00 – 10:15  Break Exhibit Hall

 10:15 – 11:15  Session (1 credits = 60 minutes) Julie Kane, FL “Anatomy of a PI Lawsuit (title to   change)”

                                     11:15 – 11:30   Coffee Break - Exhibit Hall

 11:30 – 12:30   Session (1 credit = 60 minutes) Supreme Court Justice Kahn “Gender Bias

12:45 – 2:00     Lunch (1.25 credits = 75 minutes) K Nastri/R Paine/J Kane
“Obtaining Leadership in Trial Lawyer Organizations”

2:00 – 3:00  Judicial Panel (1 credit = 60 minutes) – Justice Kahn, Judge Bellis, Terence Zemetis, Judge Moll “Mediation/Trial Perspectives (title to change)”

                                    3:15 – 4:15 Self Defense/Mindfulness Class

                                    4:30 – 5:30  Yoga/Meditation Class

                                     Afternoon - Tea

                                    6:00 – 7:00  Wine Sommelier Reception & Book Signing

                                    7:00 – 9:00  Dinner (1 Credit = 60 minutes) Theresa Bowen Hatch, CA “Trial By Woman”

Saturday, March 16, 2019 (3 – 1 Hour Sessions)

                                    8:30 am      Plated Breakfast

                                    8:45 am      Introductions / K Nastri, R Paine

9:00 – 10:00  CLE Session (1 credit = 60 minutes) Michele Mirman, NY “Running & Marketing Own Practice”

                                    10:00 – 10:15   Coffee Break - Exhibit Hall

                                    10:15 – 11:15   CLE Session (1 credit = 60 minutes) TBD

                                    11:15 – 11:30   Coffee Break - Exhibit Hall

11:20 – 12:30  CLE Session (1 credit = 60 minutes) Kathleen Nastri “Gender Differences in Communication Styles”

Total CT Credits:  9.25 Total NY/RI Credits: 11 (Ethics Credits TBD)

Sponsorships

BREAKFAST SPONSOR & GOLD PARTNER

Creative Capital, Inc.

Wifi SPONSOR & GOLD PARTNER

Geomatrix Productions, Inc.

EXHIBITORS

Ringler Associates

Partners for Justice

Website Advertisers